Buhara Evler Anaokulu
Buhara Evler Mh 8 Cad. No 6 çorum

VİZYON

- Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, - Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrümanları kullanmak, - Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, - Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, - Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

MİSYON

- Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, - Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, - Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak,

Beyaz Bayrak

İKİLİ

08:00 - 13:00 13:00 - 18:00

DOĞALGAZ KALORİFER

ŞEHİR MERKEZİ

Proje Çalışmaları

´´NERDEN NEREYE MASAL MASAL BÜYÜYORUM SU GELECEKTİR KUTU KUTU HAYALLER VİTAMİNLİ SAATLER OYUNUNU İNGİLİZCE OYNA DOĞA VE ÇOCUK KEŞFEDEN SINIFLAR´´ GİBİ 19 ADET ETWİNİNG PROJESİ KURUCU VEYA UYGULAYICI OLARAK UYGULANMAKTADIR.